Budgetvriendelijk reinigen van zonnepanelen

Ook het reinigen van zonnepanelen pakken we op eenzelfde milieuvriendelijke manier aan. Met heet stoom komt meteen al het vuil los en garandeert u opnieuw het volledige rendement van uw panelen.

Hoger rendement zonnepanelen

Voor een optimale werking en dus voor een hoger rendement, laat u best regelmatig uw zonnepanelen reinigen. Want met het reinigen van zonnepanelen is uw rendement opnieuw volledig gegarandeerd. Opnieuw is deze aanpak - net zoals bij dak- en gevelreiniging - enorm efficiënt en milieuvriendelijk. Opgelet, kruip zelf niet zomaar op uw dak of zonnepanelen en laat dit zeker over aan een van onze professionals.

Reiniging zonder schade

Omdat zonnepanelen een grote investering vormen nemen wij steeds de nodige voorbereidingen zodat de opdracht steeds omzichtig kan worden aangepakt. Ons bedrijf is uiteraard uitgerust met professioneel materiaal om de meest ingewikkelde constructies van zonnepanelen op een professionele manier te kunnen reinigen met de stoomreiniging. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen, neem dan gerust contact op met jouw vuur. Net als bij het reinigen van andere oppervlakken of onze klusdiensten komen we eerst langs om een gratis prijsofferte op te maken.

Diensten

– Dak lekkage 
– Dak inspectie
– Impregneren
– Dak renoveren 
– Nesten verwijderen
– Dak isoleren
– Bitumen daken 
– Dakkapel reinigen
– Dakgoot reinigen
– Boeibord reinigen
– Dakgoot reparatie
– Schoorsteen onderhoud

Offerte aanvragen

    Spoednummer

    Jouw Vuur Onderhoud met zorg en vakkundig voor uw dak
    Spoednummer: +316 123 45639