Een gevelreiniging met stoom is een zachte manier om de gevels te reinigen en te ontmossen. Zo heeft u snel een volledig propere gevel, zonder schade op een duurzame manier.

Stoomreiniging voor gevels

Een vuile gevel stoort niet enkel het uiterlijk, het zorgt bovendien voor slijtage. Met een gevelreiniging met stoom zorgen wij voor een mooie opfrissing en met een langdurig resultaat. Wij gaan bij een gevelreiniging steeds aan de slag met professioneel materiaal. Met water onder druk en stoom worden de gevels behandeld op een ecologisch vriendelijke en veilige manier. We sommen maar al te graag de voordelen op van deze soort van gevelreiniging:

 • De gevel raakt niet beschadigd
 • Zonder gebruik van chemicaliën
 • Goedkoop in vergelijking met andere reinigingsmethoden
 • Zachte reiniging die toepasbaar is op meerdere ondergronden
 • Verbruikt weinig water
 • Gevel straalt opnieuw

Laat ons eerlijk zijn, een gevel is toch het eerste wat een ander van uw huis bekijkt. Daarom is het niet leuk dat door de Nederlandse of Belgische - en vaak gure - weersomstandigheden allerlei vuil en mossen zich vastzettten op uw façade. Schakel ons in en u zult merken dat wij op een snelle, gemakkelijke en vooral duurzame manier uw gevel opnieuw doen stralen alsof het allemaal weer nieuw is. En dat zonder de ondergrond te beschadigen met hoge druk of bijtende producten.

Diensten

– Dak lekkage 
– Dak inspectie
– Impregneren
– Dak renoveren 
– Nesten verwijderen
– Dak isoleren
– Bitumen daken 
– Dakkapel reinigen
– Dakgoot reinigen
– Boeibord reinigen
– Dakgoot reparatie
– Schoorsteen onderhoud

Offerte aanvragen

  Spoednummer

  Jouw Vuur Onderhoud met zorg en vakkundig voor uw dak
  Spoednummer: +316 123 45639