Dakreiniging en coating

Dankzij het regenachtig klimaat in Nederland, komt er razendsnel groene aanslagalg en mos op uw dakpannen, dit kan er voor zorgen dat er gaten in de dakpannen komen. Regelmatig reinigen doormiddel van een hogedrukreiniging en/of zandstralen voorkomt u dit probleem. Ook heeft u bij Jouw Vuur de optie om uw dak te laten coaten, wij brengen dan een speciale dakcoating aan, dit wordt vooral geadviseerd bij oude en slechte daken.

Reinigen van daken met stoom

Met de garantie dat uw dak niet wordt beschadigd, of uw gevel geen schade oploopt kunt u bij ons terecht voor een snelle, professionele en goede reiniging van daken te Herentals met stoom. Milieuvriendelijk, volgens budget en efficiënt.

Milieuvriendelijke stoomreiniging

De reiniging die wij uitvoeren op daken gebeurt steeds op stoombasis voor het beste resultaat met machines van Dibo. Dat is minder schadelijk voor milieu en beschermt bovendien de pannen. Het water wordt daarbij opgewarmd tot 140° waardoor het in stoom wordt omgezet. Daarmee kan elk dak mooi worden gereinigd en ontmost. Ook hoge daken behoren tot de mogelijkheden. Laat regelmatig uw dak reinigen: blijft veel langer mooi en gezond. Want ontmossing is belangrijk, zowel bij nieuwe daken als net gereinigde daken.

Dakgoot coaten

Door de regenval en vuiligheid kunnen uw dakgoten steeds zwakker en dunner worden, wat lekkage kan brengen. Onder het motto “beter voorkomen dan vervangen” bieden wij u de mogelijkheid om uw dakgoten te laten coaten, dit versterkt de dakgoten en verlengt de levensduur.

>Kleuren van daken

Naast het reinigen van daken kunt u ons eveneens inschakelen voor het kleuren of herkleuren van uw dak. Zowel leien daken en betonpannen zetten wij dan in de kleur van uw wens. Daarvoor werken we met een eigen leverancier die zelf verf aanmaakt voor de daken te kleuren (voor leien dak, beton platen, ...) – zo past dit allemaal bij de stijl van uw huis. Heeft u interesse of wenst u graag de prijs te weten voor uw opdracht? Aarzel dan niet om te contacteren voor een vrijblijvende offerte. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Diensten
– Dak lekkage
– Dak inspectie
– Impregneren
– Dak renoveren
– Nesten verwijderen
– Dak isoleren
– Bitumen daken
– Dakkapel reinigen
– Dakgoot reinigen
– Boeibord reinigen
– Dakgoot reparatie
– Schoorsteen onderhoud
Offerte aanvragen

    Spoednummer

    Jouw Vuur Onderhoud met zorg en vakkundig voor uw dak
    Spoednummer: +316 123 45639