Dak preventie

Gootdrain plaatsen
Een gootdrain voorkomt dat er bladeren en allerlei andere soorten vuil in uw dakgoot komen, hierdoor gaat uw dakgoot langer mee.
Vogelwering
Vogels en muizen bouwen vaak hun nestjes onder dakpannen, dit kan vaak nare luchtjes en aantasting van de isolatie geven.
Zorg voor uw dak kan deze problemen oplossen door een vogelschroot aan uw dak te monteren. Dit maakt het voor ongedierte onmogelijk om onder uw dakpannen te komen.

Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsvrij, maximaal geïsoleerd en ze bezitten vele opties tot uitbreiding. Ze worden standaard bekleed met volkern plaatmateriaal. Dit zeer duurzaam materiaal is een vele kleuren verkrijgbaar. Een kunststof dakkapel in combinatie met een kunststof kozijn, geeft een onderhoudsvrije dakkapel!

Houtlook dakkapel

Een onderhoudsvrije dakkapel die toch op houd lijkt, bij ons is het mogelijk! Deze dakkapellen worden bekleed met een kunststof keralit materiaal, dat in vele kleuren verkrijgbaar is. Deze dakkapel is nauwelijks van echt te onderscheiden.

Kunststof kozijnen in onze dakkapellen

Wij gebruiken een kunststof kozijn. Dit heeft vele voordelen, zo zijn ze makkelijk te onderhouden, milieu vriendelijk, en in vele kleuren beschikbaar. De beglazing is standaard HRR ++ wat zorgt voor een optimale isolatie.

Aluminium kozijn in uw dakkapel

Heeft u liever een onderhoudsvrij aluminium kozijn? Dan zit u bij Eigen Huis aan het juiste adres. Als u kiest voor een volkern plaatmateriaal, of keralit als bekleding van de dakkapel, is die volledig onderhoudsvrij.

Opties voor uw dakkapel

- Rolluik (elektrisch of handmatig)
- Screen (elektrisch of handmatig)
- Insecten hor
- Vensterbank
- Ventilatierooster
- Jaloezieën geïntegreerd in de dubbele beglazing

Diensten

– Dak lekkage
– Dak inspectie
– Impregneren
– Dak renoveren
– Nesten verwijderen
– Dak isoleren
– Bitumen daken
– Dakkapel reinigen
– Dakgoot reinigen
– Boeibord reinigen
– Dakgoot reparatie
– Schoorsteen onderhoud

Offerte aanvragen    Spoednummer

    Jouw Vuur Onderhoud met zorg en vakkundig voor uw dak
    Spoednummer: +316 123 45639