Dak Pannen

Jouw Vuur Onderhoud kan uw dakpannen snel en tegen een goede prijs snel verwijderen. Dit gaat gepaard met een goede service. Meestal zijn wij niet langer dan 2 werkdagen bezig met de werkzaamheden. Bij vernieuwing  van uw dak is het vaak voldoende alleen de pannen, latten te vervangen en een damp doorlatende folie te bevestigen. Zo bespaard u onnodige kosten.

De keramische dakpannen

Eeuwenlang al wordt klei gebruikt als grondstof voor onze dakpannen. Deze klei wordt in oven gebakken en gewonnen in de bekende Nederlandse rivieren, zo onstaat de duurzame keramische dakpan. Er zijn diverse modellen dakpannen ontstaan die allemaal een specifieke toepassing kunnen hebben. Dit kan bijvoorbeeld gebruiken voor reparatie, restauratie of nieuwbouw zijn.

De betonen dakpannen

De betonen dakpannen, of vaak genoemd als sneldekpannen, zijn relatief grote en brede dakpannen. Je herkent sneldekpannen aan de golf in het midden van de dakpan. Sneldekpannen heeft zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en vaak gebruikt bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Diensten
– Dak lekkage
– Dak inspectie
– Impregneren
– Dak renoveren
– Nesten verwijderen
– Dak isoleren
– Bitumen daken
– Dakkapel reinigen
– Dakgoot reinigen
– Boeibord reinigen
– Dakgoot reparatie
– Schoorsteen onderhoud
Offerte aanvragen

    Spoednummer

    Jouw Vuur Onderhoud met zorg en vakkundig voor uw dak
    Spoednummer: +316 123 45639